Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Απάντηση στον μισέλληνα Σεραφείμ Πειραιώς, υβριστού του Παντοκράτορος Διός και των Αθανάτων Πατρώων Θεών



Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στον επικεφαλής της ιουδαϊκής αιρέσεως των ναζωραίων στον Πειραιά, Σεραφείμ, ότι αποτελεί ξένο σώμα για την Ελληνική κοινωνία όποιος καθυβρίζει τους Θεούς των Ελλήνων.

Η αποθράσυνση του Σεραφείμ οφείλεται στο ότι δεν έλαβε την κατάλληλη απάντηση από τον πολιτικό σχηματισμό που επέπληξε, την Χρυσή Αυγή. Η συγκεκριμένη πολιτική οργάνωση για ψηφοθηρικούς λόγους φυλάει χείρες ναζωραίων παπάδων. Επομένως δεν μπορεί και δεν θέλει να συγκρουστεί με την ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων.

Ούτε τολμά να αναφέρει τα μυριάδες εγκλήματα που έχει διαπράξει αυτή η καταραμένη μισελληνική αίρεση εις βάρος του Ελληνισμού, και τα οποία αναφέρονται λεπτομερώς στις περιγραφές ιστορικών της εποχής και στον Ιουστιάνειο κώδικα.

Όμως η Ιερά ΕθνικοΑπελευθερωτική Κοινωνική Συμμαχία, ως πολιτική οργάνωση, τον ενημερώνει ότι αυτός και η ιουδαϊκή αίρεση που εκπροσωπεί μία ημέρα θα τιμωρηθούν για όλα τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει εδώ και 1700 χρόνια εις βάρος του Ελληνισμού. Θα τεθούν εκτός Ελλάδος και εκτός νόμου, διότι έχουν θέσει την Ελληνική Θρησκεία εκτός νόμου επί 17 αιώνες.

Όσο για τον εβραίο ραββίνο και μαραγκό από την Ναζαρέτ που προσκυνά, ο ψευδοθεός του ουδέποτε υπήρξε ιστορικώς. Ήταν τόσο ανίκανοι να πρωτοτυπήσουν οι ναζωραίοι ιστορικοί παραχαράκτες της εποχής εκείνης, που το μόνο που μπόρεσαν να καταφέρουν ήταν να αντιγράψουν τα θαύματα του Απολλωνίου Τυανέως και να τα αποδώσουν στον ψευδοθεό Τζεσουά.
Ελληνισμός και ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων πάντα ήταν εχθροί. Δεν υπάρχει λόγος να αποκρύπτουμε την αλήθεια. Έλλην και ναζωραίος είναι δύο έννοιες αμοιβαίως αποκλειόμενες διότι ο όρος Έλλην εκτός από την φυλετική συνιστώσα περιλαμβάνει την θρησκευτική και πολιτισμική συνιστώσα. Ο Έλλην στο θρήσκευμα προφανώς δεν μπορεί να είναι ναζωραίος, και τανάπαλιν.

Η μετεμψύχωση, η κυκλική αντίληψη της ιστορίας, ο προκατακλυσμιαίος πολιτισμός, η ζώσα και έμψυχος Φύση, ο υλοζωισμός, η θηλυκή αντίληψη του Θείου, το αντιπεπονθός, είναι Ελληνικές δοξασίες ουδεμία σχέση έχουσα με τις αβρααμικές, κοσμοπολιτικές, και εθνοκτόνες θρησκείες της ερήμου.

Εις ό,τι αφορά τα λεγόμενά του περί καθοδηγήσεως ημών από τον διεθνή Σιωνισμό, μάλλον θεωρεί ότι υπάρχουν ακόμη πολλά πρόβατα στην αίρεση των ναζωραίων που αγνοούν ότι η Παλαιά Διαθήκη είναι το ιερό βιβλίο των ναζωραίων λαοπλάνων. Το ότι ο Ιουδαϊσμός είναι η μήτρα και ο πνευματικός πατέρας της αιρέσεως του Σεραφείμ είναι γνωστόν τοις πάσι.

Η διαφορά των σιωνιστών με κάποιους εβραίους ραββίνους σε ζητήματα κρατικής πολιτικής του Ισραήλ, την οποία εκθειάζει ο Σεραφείμ, έχει σκοπό να αποκοιμίσει τα πρόβατα της στάνης με το σόφισμα «από εδώ ο κακός Σιωνισμός, και από εκεί ο καλός Ιουδαιοχριστιανισμός».

Τέλος η επίκληση της τοπικής του στάνης στον Πειραιά προς τις κρατικές αρχές να ποινικοποιήσουν έτι περαιτέρω την Ελληνική Θρησκεία και να εξαπολύσουν διωγμούς εις βάρος των πιστών των Αθανάτων Πατρώων Θεών, μας δίνει την ευκαιρία να τον ενημερώσουμε ότι η ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων είναι ένα άταφο όζον πτώμα, το οποίο με χαρά θα ενταφιάσουμε μιά για πάντα προκειμένου να διασωθεί ο Ελληνισμός από την νεοβυζαντινή πανούκλα του κάθε ιουδαίου αιρεσιάρχη.


Ιφικράτης Αμυράς

8η Ισταμένου, μηνός Θαργηλιώνος, έτους 2789 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

Ιερά ΕθνικοΑπελευθερωτική Κοινωνική Συμμαχία

5 comments:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μάρτυρες του Ιεχωβά που αποκαλούνται και χριστιανοί μάρτυρες τους Ιεχωβά, είναι τουλάχιστον ειλικρινείς. Το λένε ξεκάθαρα, εμείς λέμε πιστεύουμε στον Ιεχωβά τον Θεό πατέρα. Ο Χριστός είναι για αυτούς το πρώτον τέλειο δημιούργημα του Ιεχωβά, αλλα δεν είναι θεός και δεν τον λατρεύουν ως Θεό. Η Σοφια η το άγιον πνεύμα, δεν υπάρχει ως τρίτο πρόσωπο τις αγίας τριάδος. Ένας είναι για αυτούς ο θεός, μονουπόστατος και όχι τρισυπόστατος, όπως εξάλλου και των εβραίων ο θεός Ιεχωβάς.

    Οι χριστιανικές εκκλησιες όμως δεν είναι ειλικρινείς, διότι αποσιωπούν από τα πιστα τους πρόβατα, πως ο θεός πατήρ τους είναι ο Ιεχωβάς, όπως και των μαρτύρων του Ιεχωβά. Ο Χριστός για αυτούς είναι ο υιός του πατρός ιεχωβά, δεύτερο πρόσωπο του τριαδικού θεού, τις οποιας τρίτον πρόσωπο είναι η Σοφια η άγιον πνεύμα. Ο χριστός ως ενσαρκωμένη οντότητα, ήτο για όλους εβραϊκής εθνικότητας.

    Όμως όλοι τους απατώνται, διότι ο Ιεχωβάς πατήρ θεός τους είναι ανύπαρκτος. Οι Εβραίοι δεν γνωρίζουν και δεν κηρύσσουν κανέναν Ιεχωβά. Χρησιμοποιούν το όνομα JAWE, που σημαίνει κύριος, γιατί το όνομα του θεού τους απαγορεύονται να το πουν , όχι επειδή θα τους κάνει ταντά ο θεός τους, αλλα για να μην αποκαλύψουν την καταγωγή τους, που αποκρύπτουν επιμελώς, όπως και το ιστορικό παρελθόν τους.

    Ο Θεός των ιουδαίων, όπως και των παραγωγων θρησκειών του, του χριστιανισμού και του Ισλαμισμού, είναι ο Κρόνος και ο υιός του Τυφών η Ιεχωβάς η JAWE.

    Ο γαλιλαίος Έλλην Ιάσων χριστός, υπήρξε ως ενσαρκωμένος Θεός και ανήκει στην πνευματική τάξιν του ΖΗΝΟΣ, αλλα δεν είναι ο Απολλώνιος Τυανεύς.

    Ο τριαδικός θεός δεν είναι πιστη των Εβραίων ιουδαίων, αλλα αρχαιοελληνική θεαοντίληψη, την οποια δανείστηκαν οι χριστιανοί και την έκαναν το ποιο βασικό δόγμα τους. Έρχονται επομένως σε μια βασική αντίθεση με το ιουδαϊκό δόγματα, από το οποιον προέρχονται, αφού ο ιουδαϊσμός απορρίπτει την τριαδικότητα του θεού και δέχεται αποκλειστικά και μονο έναν μονοπροσωπικο Θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Ουδαίοι η Ιουδαίοι υπήρχαν στην παλαιστίνη, πριν από την έξοδο των εβραίων από την αίγυπτο η μάλλον πριν τους εξορίσει ο Φαραώ στην έρημο του σινά, αφού έχασαν την μάχη για την εξουσία στην αίγυπτο, υπό τι ηγεσία του Μωυσέως η Οσαρσιφίου .

    Οι Ουδαίοι η Ioudaioi ήταν οι κρονολατρες που εγκαταστάθηκαν στην παλαιστίνη. Λένε πως ήταν Έλληνες πιστοί στον Κρόνο. Άλλοι λένε πως ήταν δωδωναίοι ατλαντιοι , δηλαδή εναπομείνατες από τους κατοικους τις ποσειδωνίας η Ατλαντίδος, μετά την καταβύθιση τις. Όμως αυτοί τελικά λένε ήταν μιγάδες από τους ποσειδωνίους Έλληνες και τους δρακονιανους Σύνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή