Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Εβραιο-ορθοδοξία και Ιατρο-ορθοδοξία: Μια ανίερη συμμαχία!!!

Γράφει ο Μάριος Δημόπουλος, Κλινικός Διατροφολόγος με σπουδές Naturopathy, συγγραφέας ιατρικών θεμάτων

Αγρια δεσμά της κλασσικής ιατρικής με τον ιουδαιοχριστιανισμό και την εβραιο-ορθοδοξία. Πλήρης έλλειψη ορθολογισμού και ελληνικότητας στη σύγχρονη κλασσική ιατρική, η οποία δεν είναι επιστήμη, αλλά υποχείριο των φαρμακευτικών εταιρειών με απώτερο σκοπό τη διαίωνιση της ασθένειας και την αύξηση της τσέπης των γιατρών και των φαρμακευτικών εταιρειών. Βασική θέση του γράφοντος είναι ότι μαζί με την Πατρώα Ελληνική θρησκεία ως επίσημη και μόνη θρησκεία του Ελληνικού κράτους, είναι ότι και η Naturopathy (Φυσικοπαθητική/Φυσική Ιατρική) πρέπει να γίνει επίσημη και μόνη ιατρική του Ελληνικού κράτους. Μαζί με την ανέγερση των ναών των Θεών μας πάνω στα ερείπια των βυζαντινών εκκλησιών, θα ανεγερθούν "Ναοί-Θεραπευτήρια" Υγείας προς τιμήν του Ασκληπιού και του Ιπποκράτη, όπου θα εξασκείται η πραγματική ιατρική, δηλαδή η προσπάθεια θεραπείας των ασθενειών με φυσικές μεθόδους. Το σώμα μας έχει έμφυτες αυτοθεραπευτικές ιδιότητες και αυτές πρώτα πρέπει να βοηθήσουμε, για να επιτευχθεί ουσιαστική θεραπεία και όχι μόνο για να συγκαλύψουμε τα συμπτώματα με κάποιο χημικό φάρμακο. Οι νεοέλληνες εξ απαλών ονύχων  θα πρέπει να μάθουν πώς να διατηρούν την υγεία τους, πώς θα τρέφονται σώστά, ώστε να δημιουργηθεί μια γενιά ηρώων και ανδρείων Ελλήνων και όχι Ελλήνων της μάσας, της πίτσας και της σαβουροφαγίας. Νους υγιής εν σώματι υγιεί. Δεν γίνεται να υπάρξει επανελλήνιση μόνο με μελέτη βιβλίων ή θεωρίες. Πρέπει να είμαστε και Έλληνες στην καθημερινή μας ζωή, και η διατροφή και η υγιεινή διαβίωση είναι βασικά συστατικά του ελληνικού τρόπου του ζην.
Σε προηγούμενο άρθρο μου στην ιστοσελίδα της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. με τίτλο "Κλασσική Ιατρικά και Χριστιανισμός" http://www.ieraks.org/2013/12/blog-post_6695.html έδειξα ότι η πραγματική Ελληνική ιατρική είναι η Naturopathy, το ιατρικό σύστημα που βασίζεται σε φυσικές θεραπείες που έχουν παράδοση χιλιετιών καθώς και με ό, τι καινούργιο φέρνει η σύγχρονη επιστημονική έρευνα. Έδειξα επίσης ότι η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία υποστηρίζει με φανατισμό την "Ορθόδοξη" ιατρική, ενώ πολεμάει λυσσωδώς κάθε φυσική ή εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο. Μάλιστα οι Χριστιανοί προπαγανδιστές μας βάζουν ρήσεις του"πατέρα" Παστίτσιου, για να μας πουν ότι όσοι ασχολούνται με τοις εναλλακτικές θεραπείες είναι μπερδεμένοι και κυριευμένοι από τα κακα δαιμόνια. Ω, τλήμονες, τι άλλο θα ακούσουμε στα ιερά χώματα της Ελλάδας, της χώρας που γέννησε τον πολιτισμό και τον ορθολογισμό. Να ακούμε τς συμβούλες γερόντων παστιτσίων και άλλων εβραιοκαλογέρων!!!
Εδώ θα δείξω ότι η κλασσική ιατρική έχει αγκαλιάσει την ορθοδοξία. Εβραιοορθοδοξία και εβραιοφαρμακευτική ιατρική τα έχουν κάνει πλακάκια για τον πληρη αφανισμό της Ελληνικής φυλής. Οι μελανοχίτωνες ρασοφόροι, τα βυζαντινά κοράκια, αποχαυνώνουν το πνεύμα του ποιμνίου τους, ενώ οι ασπροχίτωνες ρασοφόροι της εβραιοϊατρικής δολοφονούν καθημερινά τα σώματα του ποιμνίου τους με χημικά φάρμακα, ορούς, εμβόλια, αντιβιοτικά, όπως στο παρελθόν με αφαιμάξεις, υδράργυρο και άλλα τοξικά δηλητήρια. Πριν λίγα χρόνια η επίσημη ιατρική ήταν η τρίτη (κατά άλλους η πρώτη) αιτία θανάτου παγκοσμίως. Οι γιατροί δεν δολοφονούν μόνο με ιατρικά λάθη ή με λάθος φάρμακα που συνταγοραφούν, αλλά και με την συνταγογράφηση των ορθών φαρμάκων. Στο μέλλον θα παρουσιάσω αυτές τις στατιστικές. Νέες ασθένειες δημιουργούνται από τος παρενέργειες των φαρμάκων και μετά οι γιατροί πρέπει να δώσουν άλλα φάρμακα, για να αντιμετωπίσουν τις νέες ασθένειες, και δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος. Και αυτό το ονομάζουν επιστήμη, ενώ είναι μια επιστημονικοφανής αγυρτεία, ένας χυδαίος αλχημισμός!!! Οι πλαστογράφοι ασπροχίτωνες στρατιώτες της εβραιοϊατρικής λένε ότι ο βιταλισμός είναι μια απάτη!!! Ότι δεν υπάρχουν αυτοϊαματικές ιδιότητες στο ανθρώπινο σώμα!!! Μα οι άνθρωποι επικοινωνούν καλά με τον εγκέφαλό τους ή η θρησκευτική ιατρική προπαγανδα που έχουν φάει στα πανεπιστήμια (= σχολές σκοταδισμού) τους έχει κάψει τον εγκέφαλο; Αν δεν υπάρχει βιταλισμός, πώς πιστεύουν στο φαινόμενο placebo; Πώς κάποιος θεραπεύεται παίρνοντας ένα αδρανές χαπάκι, επειδή νομίζει ότι το χαπάκι είναι πραγματικό φάρμακο; Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει επιστημονική συζήτηση με γιατρούς. Κανένα έλεος στο παπαδαριό της ιατρικής και του χριστιανισμού!!!
Απολαύστε τα χριστιανοϊατρικά αγκαλιάσματα!!! Ο Ελληνοχριστιανισμός σε όλο του το μεγαλείο!!!



Παρεκκλήσια μεσα σε Ελληνικά νοσοκομεία!!! Να μας ζήσει ο Ελληνοχριστιανισμός!!!





Χριστιανικοί σταυροί και άγιοι σε σήματα της Οδοντιατρικής σχολής. Την άλλη φορά αντί να μας φτιάξουν τα δόντια με κάποιο οδοντιατρικό εργαλείο, ας περιοριστούν σε ευχέλαια και σε προσευχές στον Ιεχωβά της Βίβλου!!!




Η ορθόδοξη Ελληνική εκκλησία στρέφεται κατά των εναλλακτικών θεραπειών, διότι αποτελούν ενέργεια δαιμονικών πνευμάτων. Δυστυχώς η πατρίδα μας τελεί υπό βυζαντινή μεσαιωνική κατοχή!!!





Ο κ. Πατούλης, πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου, φιγουράρει με χριστιανικές εικονίτσες και φωτογραφίζεται με παπάδες!!!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου