Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Η αναγέννηση των σπουδών γεωπολιτικής και βιολογικής ανθρωπολογίας στο εξωτερικό επιβάλλει την μετάφραση και έκδοση στα ελληνικά των κορυφαίων ξένων συγγραμμάτων



Τα τελευταία χρόνια σε πολλά πανεπιστήμια της Δύσεως έχουν απενοχοποιηθεί οι σπουδές γεωπολιτικής και βιολογικής ανθρωπολογίας. Αυτές οι πανεπιστημιακές σπουδές είχαν συνδεθεί με το ναζιστικό καθεστώς κατά λανθασμένο και ανιστόρητο τρόπο, για λόγους πολιτικής σκοπιμότητος.
Πραγματείες επί γεωπολιτικής και επί βιολογικής ανθρωπολογίας έχουν συγγράψει αμερικανοί, βρετανοί, ρώσσοι, σουηδοί, γερμανοί, ουδεμία σχέση έχοντες με το ναζιστικό καθεστώς.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το ισραηλινό πανεπιστήμιο Μπεν-Γκουριόν ανοίγει τις πόρτες του στην μελέτη της γεωπολιτικής:
The Renaissance of Geopolitics: Lebensraum and the Origins of Ratzel's Organic State Theory and Mackinder's Heartland
Το ίδιο συμβαίνει σε αγγλικά και ιταλικά πανεπιστήμια:
The Renaissance of Geopolitics in post-89 Italy
Το αυτό και σε αμερικανικά πανεπιστήμια:
The Renaissance of Geopolitics: New Global Conflicts, New Global Orders
Δεν είναι τυχαίο ότι η Ελλάς υστερεί στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής, αφού κορυφαία συγγράμματα γεωπολιτικής δεν έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά. Η ιδεολογική ατροφία  του Λαού μας μετουσιώνεται σε πολιτική αναπηρία. 
Ζητάμε την μεταφραστική και οικονομική ενίσχυση συναγωνιστών για να εκδώσουμε στην ελληνική γλώσσσα τα εξής συγγράμματα:
Το έργο του Φρειδερίκου Ράτσελ, πολιτική γεωγραφία

και εδώ μπορεί να κατεβεί σε άλλες μορφές:
https://ia600300.us.archive.org/11/items/politischegeogr02ratzgoog/
Το σύγγραμμα του Ροδόλφου Κελλέν για την θεωρία του οργανικού κράτους:
Kjellén, Rudolf, Der Staat als Lebensform. Leipzig, 1917
και από εδώ σε άλλες μορφές:
Ό,τι συμβαίνει με το επιστημονικό πεδίο της γεωπολιτικής, συμβαίνει και με την ευγονική. Στην Δύση η ευγονική επαναφέρεται με άλλη ορολογία: γενετική μηχανική. 
Οι βάσεις της βιολογικής ανθρωπολογίας και της ευγονικής είχαν τεθεί στα περισσότερα ανεπτυγμένα κράτη της Δύσεως πολύ πριν την επικράτηση του ναζιστικού καθεστώτος.
Το κάτωθι επιστημονικό σύγγραμμα για την δυσγονική και την ευγονική εξεδόθη το 1921 κατά την διάρκεια της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης:

ο πρώτος τόμος
https://ia600408.us.archive.org/3/items/BaurErwin-Menschliche-Auslese-und-Rassenhygiene-Band1/BaurErwinUndFischerEugenUndLenzFritz-MenschlicheAusleseUndRassenhygiene-Band11936414Doppels.Scan.pdf

ο δεύτερος τόμος
https://ia600508.us.archive.org/0/items/Baur-Erwin-und-Fischer-Eugen-und-Lenz-Fritz-Grundrisse-2/BaurErwinUndFischerEugenUndLenzFritz-GrundrissDerMenschlichenErblichkeitslehreUndRassenhygiene-Band21921262S.Scan.pdf

μπορεί να κατεβεί και σε άλλες μορφές από την σελίδα:
https://archive.org/search.php?query=Baur%2C%20Erwin%20und%20Fischer%2C%20Eugen%20und%20Lenz%2C%20Fritz%20AND%20collection%3Aopensource
Ζητάμε από συναγωνιστές μεταφραστική και οικονομική βοήθεια για να εκδώσουμε στα ελληνικά αυτό το κορυφαίο δίτομο σύγγραμμα περί φυλετικής υγιεινής. 
Η λησμονημένη και απαξιωμένη μελέτη της δυσγονικής και της ευγονικής είναι ένας από τους βασικούς λόγους εκφυλισμού του Ελληνικού Έθνους, του οποίου η ηγεσία διαχρονικώς αδιαφορεί για την βιολογική του υγεία.
Δεν έχουμε δικαίωμα να σταθούμε αδιάφοροι εμπρός στο έγκλημα της δυσγονικής και του βιολογικού μαρασμού της Ελληνικής Φυλής.  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου