Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

Περί αξιολογήσεως των δημοσίων υπαλλήλων

Στην οικονομική ιστοσελίδα του δωσιλογισμού www.capital.gr επί καθημερινής βάσεως εκτοξεύονται μύδροι κατά των δημοσίων υπαλλήλων και των συνδικαλιστών ως τους κατ’ εξοχήν υπευθύνους για την οικονομική κρίση.
Αντιστρέφοντας πλήρως την πραγματικότητα ο αρθρογράφος Γιώργος Κράλογλου αποκαλεί στρατό κατοχής τους δημοσίους υπαλλήλους
Το πρόβλημα των γερμανοτσολιάδων είναι ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν αποδέχονται την «αξιολόγηση». Άρα «δεν είμαστε σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος», λένε οι δωσίλογοι οι οποίοι μονίμως εξυμνούν την Μέρκελ ως απελευθερωτή του Ελληνικού Λαού από τα δεσμά του κρατισμού.
Μόνον που η αξιολόγηση που ευαγγελίζονται οι γερμανοτσολιάδες, δεν αφορά ούτε τον Τόμσεν του ΔΝΤ, παρ’ ό,τι έπεσε έξω σε όλες τις προβλέψεις του, ούτε τον Στουρνάρα, παρ’ ό,τι διέλυσε την πραγματική οικονομία, ούτε τον Χαρδούβελη, παρ’ ό,τι η Eurobank στην οποία υπήρξε υπεύθυνος οικονομικών μελετών χρεωκόπησε την στιγμή που έλαβε περί τα 13 δις ενίσχυση από την αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού.
Η αξιολόγηση των γερμανοτσολιάδων είναι πάντα επιλεκτική. Στρέφεται πάντα προς τους κατωτέρους υπαλλήλους. Ποτέ προς τους ανωτάτους αξιωματούχους. Θεωρούν απολύτως φυσιολογικό μετά την πλήρη αποτυχία της οικονομικής πολιτικής του Στουρνάρα και της Τρόικα, να τον επιβραβεύουν με την θέση του διοικητού της Τραπέζης της Ελλάδος.

Για τους δωσίλογους, αξιολόγηση σημαίνει επιβράβευση της προδοσίας. Η ανικανότης των αξιωματούχων της Τρόικα, για τον Κράλογλου και τους ομοίους του αποτελεί εχέγγυο σωτηρίας της Ελλάδος από την χρεωκοπία.
Φυσικά στο δημοσιογραφικό ραντάρ του Κράλογλου ποτέ δεν εμφανίζονται τα δισεκατομμύρια που άρπαξαν οι τράπεζες από τον Ελληνικό Λαό και την πραγματική οικονομία. Η μόνιμη επωδός των γερμανοτσολιάδων είναι ότι για όλα φταίνε οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές.
Οι δε ολιγάρχες, έλληνες και ξένοι, τα επί δεκατίες παράσιτα που έχουν ρημάξει την Ελληνική κοινωνία, αποκαλούνται χαϊδευτικώς «επενδυτές». Μήπως και για το έγκλημα του χρηματιστηρίου το 1999 φταίνε οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές;
Στο δημοσιογραφικό ραντάρ των γερμανοτσολιάδων δεν εμφανίζεται ποτέ ένας άλλος σημαντικότατος παράγων χρεωκοπίας της Ελλάδος, τα εκατομμύρια των λαθροεποίκων που έχουν επιβαρύνει το δημόσιο σύστημα υγείας και παιδείας. Ποτέ δεν αναφέρονται σε αυτόν τον επιβαρυντικό παράγοντα των δημοσίων οικονομικών της χώρας, διότι οι νεοφιλελεύθεροι τραμπούκοι έχουν έναν και μόνον στόχο, το γενικευμένο πλιάτσικο της ιδιωτικής και δημοσίας περιουσίας των Ελλήνων.
Πού και πού βγάζουν άναρθρες κραυγές κατά της υπερφορολογήσεως για να πείσουν τους αφελείς ότι υπερασπίζονται την ατομική ιδιοκτησία, αλλά όταν πρόκειται για μαζική εκποίηση ιδιωτικής και δημοσίας περιουσίας σε ξένους αντί πινακίου φακής, αμέσως βαπτίζουν την προδοτική πράξη «επένδυση».
Αδιαφορούν για το αν το ευρώ ως σκληρό οθνείο νόμισμα διέλυσε την ανταγωνιστικότητα των Ελληνικών προϊόντων. Δηλώνουν περιχαρείς για την κατάργηση της νομισματικής ανεξαρτησίας του Ελληνικού έθνους-κράτους. Η αξιολόγηση του νομίσματος που κυκλοφορεί στην χώρα μας και οι καταστρεπτικές συνέπειες που είχε στην Ελληνική οικονομία, δεν υπόκειται στη αξιολόγηση του capital.gr.
Το ΔΝΤ και οι πολιτικές του αποφάσεις επίσης δεν υπόκεινται σε αξιολόγηση. Οι γερμανοτσολιάδες μπροστά στους αξιωματούχους του ΔΝΤ εκφράζουν σεβασμό και εμετική υποταγή.
Αρνούνται την αξιολόγηση των αξιωματούχων της Τρόικα διότι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν αλλιώς τον στρατό κατοχής των ξένων αξιωματούχων που γενοκτονεί τον Ελληνικό Λαό. 
Και ας υποθέσουμε ότι συμφωνούμε με την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, έτσι όπως την ορίζει η Τρόικα. Ποιός θα την κάνει; Ο Σαμαράς; Αυτός που επέβαλε οριζόντιες περικοπές; Αυτός που εξομοιώνει τον ευσυνείδητο με τον ασυνείδητο δημόσιο υπάλληλο; Ή μήπως ο Πάγκαλος; ο δηλώσας ότι «το μνημόνιο είναι ευλογία».
Η ποινική αξιολόγηση των πολιτικών καθαρμάτων που υπέταξαν την Ελλάδα στους ξένους, δεν εμφανίζεται στο δημοσιογραφικό ραντάρ του δωσιλογισμού.
Ως πολιτικός είμαι υπέρ της αξιολογήσεως των δημοσίων υπαλλήλων και της μαζικής απολύσεως της πλειοψηφίας εξ αυτών χωρίς αποζημίωση, αλλά για διαφορετικούς λόγους απ’ αυτούς που ζητούν οι γερμανοτσολιάδες.
Η μεγάλη πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων πρέπει να απολυθεί διότι δεν έχει Ελληνική συνείδηση. Διότι υπακούει σε εντολές κατακτητών. Διότι έχει μετατραπεί σε ανθελληνικό σώμα πραιτωριανών.
Οι λόγοι της απολύσεώς των πρέπει να είναι πατριωτικοί. Επειδή αρνούνται να υπερασπιστούν το Έθνος, την Πατρίδα, και τον Λαό. Επειδή αρνούνται να κατεβούν σε μαζική πολιτική απεργία διαρκείας για να ανατραπεί το κατοχικό καθεστώς.
Αλλά είναι κωμικοτραγικό να απαιτούν οι γερμανοτσολιάδες να αξιολογούνται με αυστηρότητα οι δημόσιοι υπάλληλοι την στιγμή που ο Στουρνάρας αντί να αιωρείται στο ικρίωμα για τα άπειρα εγκλήματα που διέπραξε εις βάρος της Ελλάδος, επιβραβεύεται με την θέση του διοικητού της κεντρικής τραπέζης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου