Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Στρατηγική της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. απέναντι στο μέτωπο Ακροδεξιάς και Ορθοδοξίας


Αρκετοί Έλληνες στο θρήσκευμα δήλωσαν έκπληξη ή απογοήτευση από την απαξίωση της Πατρώας Θρησκείας από τον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής Η. Κασιδιάρη. Δεν θα έπρεπε. Αντιθέτως πρέπει να χαίρωνται. Η ΧΑ κοιτάζει τα (χριστιανικά) συμφέροντά της, και εμείς οφείλουμε να κοιτάξουμε τα συμφέροντά μας. 
Η ταύτιση Ορθοδοξίας και Ακροδεξιάς έχει κάποιες θετικές και κάποιες αρνητικές συνέπειες για το κίνημα της Ελληνικής Θρησκείας.
Πρώτον, διαχωριζόμαστε πλήρως με την ακροδεξιά καθότι πολλοί συνέδεαν την ΧΑ με την Ελληνική Θρησκεία με αποτέλεσμα ο Λαός να μας ταυτίζει με ιδέες και φορείς που δεν μας εκπροσωπούν.   
Δεύτερον, εκβάλλοντας από τις τάξεις της τους Έλληνες στο θρήσκευμα η ΧΑ μας κάνει μεγάλη χάρη. Μάς προειδοποιεί για τον επικείμενο κίνδυνο ολομέτωπης επιθέσεως εναντίον μας σε συνεργασία με την χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία. Όσοι διαβάζουν σωστά τους πολιτικούς οιωνούς, κατανοούν ότι πρέπει να δημιουργήσουμε θρησκευτικές και πολιτικές συμμαχίες με άλλες θρησκείες και πολιτικά κινήματα για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικώς το μέτωπο Ακροδεξιάς-Ορθοδοξίας.   
Τρίτον, η συνεχής αφομοίωση της ΧΑ από τον κοινοβουλευτισμό και τον χριστιανισμό τής αφαιμάζει κάθε ανατρεπτική ζωτικότητα. Καθημερινώς καθίσταται ακίνδυνη για το σύστημα. Απλώς αντικαθιστά την κλασσική αστική δεξιά η οποία κατακρημνίζεται, αφού εντάσσονται μαζικώς σε αυτήν οι αστοί νεοδημοκράτες, και την ενσωματώνουν στην δεξιά ιδεολογία.
Η πρόσμειξη εθνικιστών και νεοδημοκρατών σε βάθος χρόνου θα αποβεί μοιραία για τους χρυσαυγίτες λόγω αριθμητικής υπεροχής των αστών δεξιών. Ήδη έχουν μεταλλαχθεί σε σημαντικό βαθμό σε δεξιό αστικό κοινοβουλευτικό κόμμα διατηρώντας κάποιες δόσεις εθνικισμού.
Ο Χίτλερ στην πολιτική του διαθήκη αναφέρει ότι ο στρατός του ήταν κυρίως μικροαστικός, και λυπάται επειδή δεν πρόλαβε να ανδρώσει μία γενιά εθνικοσοσιαλιστών. Αυτό το τραγικό λάθος έκανε και ο Λένιν όταν το 1917 άνοιξε διάπλατα τις θύρες του μπολσεβίκικου κόμματος, με αποτέλεσμα η αρχική γενιά Μπολσεβίκων να καταστεί μειοψηφία μέσα στο κομμουνιστικό κόμμα. Όταν αργότερα πήρε την εξουσία ο Στάλιν, το κομμουνιστικό κόμμα είχε αλωθεί από τους Μενσεβίκους, και δεν είχε καμμία απολύτως σχέση με τα προτάγματα του Λένιν.
Η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. πρέπει να έχει όραμα αιώνων, και όχι εκλογικά οράματα. Πρέπει να ζυμώσει την λαϊκή ψυχή μέσα στο καλούπι της Ελληνικής Θρησκείας. Για να μην υποστούμε πολιτική μετάλλαξη πρέπει να διατηρούμε καθαρή την μήτρα μέσα από την οποία θα γεννηθούν ακριβή αντίγραφα των Αρχαίων Προγόνων. 
Για να κτισθούν Ελληνικές Πολιτείες ανά τον κόσμο πάνω στα θεμέλια του Εθνοφυλετισμού και του Εθνοκοινωνισμού, απαιτείται αδιάλλακτη πίστη, αφοσίωση, και υποταγή στις Ελληνικές Δοξασίες.
Η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. μπορεί και πρέπει να διατηρεί επαφές με διάφορα κινήματα, αλλά ποτέ δεν πρέπει να ανοίγει τις θύρες της στον κάθε τυχόντα. Θα περάσει ένα χρονικό διάστημα μοναξιάς, αλλά έτσι οικοδομούνται τα μεγάλα και διαχρονικά κινήματα. Μόνον όταν διαθέτουν στέρεες βάσεις.
Δικός μας συμφέρον είναι να συνεχιστεί ο ιδεολογικός εκφυλισμός της ΧΑ σε ακροδεξιό, αστικό, χριστιανικό, κοινοβουλευτικό κόμμα ώστε να αφεθεί ελεύθερο το πεδίο στον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα.
Αντί να διαμαρτυρόμαστε συνεχώς επειδή μας αποκαλεί ειδωλολάτρες και γραφικούς, πρέπει να ωθούμε την ηγεσία της Χρυσής Αυγής να ταυτιστεί πλήρως με την ορθοδοξία, τον αστικό φιλελευθερισμό, την δημοκρατία, την ευρωπαϊκή ένωση, και τον κοινοβουλευτισμό. Ως τακτική θα μας φέρει άμεσα σε δύσκολη θέση επειδή υστερούμε αριθμητικώς, αλλά ως στρατηγική θα αποδώσει καρπούς σε μερικά χρόνια. Αφ’ ενός θα μετατρέψει την ΧΑ σε ΛΑ.Ο.Σ. νο2, αφ’ ετέρου θα απελευθερωθούν όσα υγιή στοιχεία έχουν εγκλωβιστεί στις τάξεις της.  
Το ΚΚΕ επέλεξε να είναι ακίνδυνο για το κατοχικό καθεστώς, διατηρώντας μία επαναστατική μαρξιστική φρασεολογία, αλλά με ξεκάθαρη αντεπαναστική πρακτική. Το ιδεώδες θα ήταν η ΧΑ να μετατραπεί σε ένα είδος ΚΚΕ, διατηρώντας έναν εθνικιστικό μανδύα ο οποίος θα συγκαλύπτει τον χριστιανοδημοκρατικό κοινοβουλευτικό της πυρήνα.
Χρέος μας είναι να σκοτώνουμε κάτι γρήγορα παρά να το αφήνουμε να αργοπεθαίνει, μολύνοντας και άλλα υγιή κύτταρα της κοινωνίας.
Για να έρθουν στην επιφάνεια νέες κοινωνικές, θρησκευτικές, οικονομικές, και πολιτικές δυνάμεις πρέπει να τηρούν μία βασική αρχή: καμμία ιδεολογική έκπτωση. Επαληθευόμαστε στην σύγκρουση που είχαμε με όσους μας έλεγαν, «μην βάζετε προμετωπίδα την Ελληνική Θρησκεία», ή ότι «η θρησκεία δεν αποτελεί προτεραιότητα». Όμως για την ΧΑ ο χριστιανισμός αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα. Ίσταται πάνω από την Πατρίδα, το Έθνος, και τους Προγόνους.
Η ψηφοθηρική αντίληψη την ωθεί σε συνεχείς κυβιστήσεις και σε ραγδαία αφομοίωση από το κατεστημένο. Οι δηλώσεις κάποιων παλαιών οπαδών ότι πρόκειται για «τακτικές κινήσεις» λειτουργούν ως παρηγοριά για  την ψυχή τους επειδή αρνούνται να δουν την πραγματικότητα.
Η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. σε πλήρη αντίθεση με όλα τα άλλα κόμματα, πάντα θα εκπροσωπεί τις Κοινότητες των Ελλήνων στο θρήσκευμα, αλλιώς δεν έχει νόημα υπάρξεως. Όπως δεν θα είχε νόημα υπάρξεως μία οργάνωση όπως η Χεζμπολλάχ αν δεν εκπροσωπούσε τους Σιίτες.
Ό,τι ακριβώς συμβαίνει στην ΧΑ, συμβαίνει και στον Σύριζα. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα αφομοιώθηκε από την σοσιαλδημοκρατία και την κεντροαριστερά. Άνοιξε τις θύρες του και εισέβαλε όλο το Πασοκ αλλοιώνοντας την φυσιογνωμία του. Διατηρεί μία αριστερή φρασεολογία αλλά ο ιδεολογικός του πυρήνας είναι πιά ξεκάθαρα αστικός, κεντροαριστερός, φιλελεύθερος.  
Και εδώ πρέπει να ακολουθήσουμε την ίδια στρατηγική. Να ωθούμε τον Συριζα να πεθάνει γρήγορα δια της πολιτικής αυτοχειρίας. Αν κτυπάμε τον Σύριζα μόνον από τα αριστερά επειδή κατήντησε μνημονιακό κόμμα, θα υποστούμε ήττα. Να συμπράττουμε μαζί με τον φιλελεύθερο τύπο όταν δίνει συγχαρητήρια στον Σύριζα επειδή υιοθετεί «ρεαλιστικές» απόψεις για την οικονομία. Δεν έχουν νόημα οι διαμαρτυρίες για την στροφή του στο ζήτημα του Μνημονίου. Πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να τον διασπάσουμε, από την μία μεριά ωθώντας τον να υιοθετεί όλο και σκληρότερες νεοφιλελεύθερες θέσεις, και από την άλλη μεριά απελευθερώνοντας όσα υγιή στοιχεία έχουν εγκλωβιστεί στις τάξεις του.
Η απόκτηση μεγάλου αριθμού οπαδών θα επιτευχθεί δια της επεκτάσεως της ιδεολογίας μας και όχι δια της υποβαθμίσεώς της. Το ζήτημα είναι οι άλλοι να υιοθετήσουν τις δικές μας απόψεις, και όχι να υιοθετήσουμε εμείς τις δικές τους.

1 comments:

  1. Πρεπει να χτιστει ναος των πατριων θεων στην Αθηνα μεσκοπο την παγκοσμια προβολη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή