Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Civiliter mortuus. Ο θεσμός του πολιτικού θανάτου στην Ελλάδα


Υπάρχουν δύο είδη εγκληματιών στην Ελλάδα, τα εγκλήματα των οποίων θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την επιβίωση του Έθνους. Οι προδότες πολιτικοί και οι λαθροέποικοι.

Οι δύο κατηγορίες εγκληματιών έχουν διαστρεβλώσει πλήρως κάθε έννοια δικαίου.

Οι προδότες πολιτικοί ξεπουλούν την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό στους ξένους κατακτητές, προκειμένου να καρπωθούν λίγα ψίχουλα από την διεθνή λεηλασία. Δολοφονούν την γλώσσα μας, τον πολιτισμό μας, την φυλή μας, το έθνος μας. Δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός με τα ανθρωπόμορφα τέρατα του δωσιλογισμού.

Αν κάποιος εισβάλλει απρόσκλητος στην οικία μας δικαιούμαστε να τον πυροβολήσουμε. Αν όμως εισβάλλει παρανόμως στην Ελλάδα, τότε ...υποχρεούμαστε να τον φιλοξενήσουμε! Έτσι μας λέει το νομικό καθεστώς των φαύλων πολιτικών.

Η αστυνομία δεν έχει το δικαίωμα να εισέλθει στην οικία μας χωρίς ένταλμα, αλλά δικαιούται ο κάθε λαθροέποικος να εισβάλλει στην χώρα μας. Οι λαθροέποικοι απέκτησαν περισσότερα δικαιώματα και από την αστυνομία.

Χάρις την διαστρέβλωση της εννοίας του πολυπολιτισμού, δεξιές, κεντρώες και αριστερές κομματικές οργανώσεις παριστάνουν τους πολυπολιτισμικούς υπερασπιστές του μονοπολιτιστικού ισλάμ, σε σημείο μάλιστα αριστεροί «αντιρατσιστές» να προσκυνούν μισογύνηδες ταλιμπάν.

Ιδίως οι αριστεροί «αντιρατσιστές» φωνασκούν, και δικαίως, κάθε φορά που η αστυνομία εισβάλλει σε οικίες αγωνιστών με πρόσχημα την πάταξη της «τρομοκρατίας». Αν όμως θεωρούν ότι η οικία μας είναι ιερότερη από την Πατρίδα, ας το δηλώσουν ευθαρσώς.

Είναι αδιανόητο να ωρύονται για εισβολές αστυνομικών σε οικίες, και συγχρόνως να υπερασπίζουν τον λαθροεποικισμό, δηλαδή την εισβολή και παραβίαση των Ελληνικών συνόρων.

Η Ελλάδα κινδυνεύει άμεσα με αφανισμό επειδή η σημερινή πολιτική ελίτ έχει αποφασίσει να την αφανίσει. Οι ακραίες καταστάσεις που ζούμε επιβάλλουν να καθιερώσουμε τον θεσμό του πολιτικού θανάτου.

Ο πολιτικός θάνατος (Civiliter mortuus) αναφέρεται στην απώλεια του συνόλου των ατομικών δικαιωμάτων από ένα πρόσωπο εξαιτίας του κινδύνου που αποτελεί για την κοινωνία. 

Στον Αρχαίο Κόσμο οι στυγεροί εγκληματίες έχαναν όλα τα πολιτικά τους δικαιώματα. Ο πολιτικός θάνατος συνήθως οδηγούσε σε φυσικό θάνατο καθώς οιοσδήποτε μπορούσε να σκοτώσει το πρόσωπο που δεν είχε νομική υπόσταση, μένοντας ατιμώρητος.

Η θεσμοθέτηση του πολιτικού θανάτου σήμερα από την Ελληνική κοινωνία εναντίον των προδοτών πολιτικών και των λαθροεποίκων θα χαλυβδώσει την θέληση προς επιβίωση της κοινωνίας μας. Θα αναχαιτίσει τις τάσεις προς αυτοκτονία των ευπαθών ομάδων.

Ακόμη καλύτερα, θα πυροδοτήσει ένα κύμα αυτοκτονιών λαθροεποίκων και προδοτών πολιτικών.

Η νομοθεσία του πολιτικού θανάτου θα περιλαμβάνει τις εξής διατάξεις:

Οι προδότες πολιτικοί και οι λαθροέποικοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα. Δεν έχουν νομική υπόσταση. Είναι πολιτικώς νεκροί. Δεν έχουν δικαίωμα γάμου, ούτε δικαίωμα αναπαραγωγής, ούτε περιουσιακά δικαιώματα. Δεν έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν ή του εκλέγεσθαι. Απαγορεύεται να τελούν δικαιοπραξίες, δεν επιτρέπεται να υπογράφουν συμβόλαια. Δεν επιτρέπεται να εισαχθούν σε νοσοκομείο, είτε ιδιωτικό είτε δημόσιο. Δεν έχουν δικαίωμα εργασίας. Δεν επιτρέπεται να κάνουν οικονομικές συναλλαγές, δεν μπορούν να αγοράσουν ο,τιδήποτε. Δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε τηλεπικοινωνίες. Δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε δημόσιες ή ιδιωτικές υπηρεσίες. Δεν επιτρέπεται να αγοράσουν ή να χρησιμοποιούν καύσιμα. Δεν επιτρέπεται να κατέχουν χρήματα, ή άλλου είδους χρηματικά εργαλεία όπως πιστωτικές κάρτες και αξιόγραφα. Δεν επιτρέπεται να προσφύγουν στα δικαστήρια. Δεν επιτρέπεται να έχουν σύνταξη. Δεν επιτρέπεται να έχουν ασφαλιστική κάλυψη. Δεν επιτρέπεται να τους χορηγηθούν φάρμακα ή οποιοδήποτε ιατροφαρμακευτικό σκεύασμα. Δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε βιβλιοθήκες ή στο διαδίκτυο. Δεν επιτρέπεται να κατέχουν δημόσια έγγραφα. Δεν επιτρέπεται να ενοικιάζουν ή να αγοράζουν κατοικίες. Δεν επιτρέπεται να τους δίδεται παροχή ύδατος, τηλεφώνου, ή ρεύματος.

Οιοσδήποτε τους βλάψει, με οιοδήποτε τρόπο ή μέσον, δεν υφίσταται νομικές ή άλλες συνέπειες.

Οι πολιτικώς νεκροί μεταπίπτουν στην κατηγορία του πράγματος. Για το σαρκίο τους ισχύει το εμπράγματο δίκαιο.

Η εν τοις πράγμασι επιβολή του πολιτικού θανάτου στους προδότες πολιτικούς και στους λαθροεποίκους από την Ελληνική κοινωνία, θα τονώσει το ηθικό του Έθνους. Μία τέτοια νομοθετική πρωτοβουλία του Λαού για την σωτηρία του από τον πλήρη αφανισμό θα αποτελέσει ιερά παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές διδάσκοντας ότι, ακόμη και χωρίς όπλα, οι Έλληνες μπορούν να εξολοθρεύσουν τους εσωτερικούς εχθρούς της Ελλάδος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου